Ibiza wedding

Geplaatst op 20-07-2017

'Of the Hook' van Armin van Buuren knalt uit de boxen die op het strand staan. De zon schijnt nog en het is vroeg in de avond.
Alle gasten zitten op mooie witten stoeltjes op het strand met uitzicht op zee, een van de mooiere plekjes op Ibiza.
De muziek gaat langzaam  sneller en harder.
En ja hoor daar komen ze René En Marianne.
In de prachtige cabrio van René rijden ze het strand op. Marianne zit dansend op de rugleuning van de achterbank. Haar handen in de lucht. Met boeket en al. Ze straalt. Ze is vol energie en die is aanstekelijk. Iedereen staat op en gaat juichen!
René is de rustige rots in de branding. Hij helpt haar  galant uit de auto. Dan zien wij hoe mooi zij er allebei uit zien. René in een mooi maatpak met veel details en Marianne in een mooie sexy trouwjurk en geweldige hoge hakken. Dankzij René kan zij gracieus over het zand naar de witte loper lopen. Midden op de witte loper staan ze stil. Ze pakken een momentje om te genieten. Iedereen klapt, juicht, stuurt luchtkusjes en straalt. Ze genieten. Lekker lang. Kippenvelmomentje
Wat een binnenkomst.
Wat een paar. Wat een levensgenieters.
Wat heeft dit stel het beste in elkaar naar boven gebracht.
Beide geloofden ze niet meer in de liefde. Alles was wel goed zo als het nu was.
Tot Yvonne, een vriendin van Marianne, die  René van vroeger kende en hem op een feestje tegen komt. Zij  denkt dat Marianne en René wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen.  Zij heeft een date geregeld en de rest is geschiedenis.
Nu staan we hier in Ibiza.
Marianne en René lopen op de witte loper naar voren en gaan zitten.
Hun beider kinderen, Marianne’s moeder en getuigen zitten op de eerste rij.
Ik begin met mijn speech.
Ik maak mijn belofte waar. Yes! Ik krijg mensen aan het huilen…..echter had ik niet verwacht dat zij mij ook aan het huilen krijgen…….Bij het stukje van Sander,de zoon van René, dat is zo mooi.
Ik lees het stukje voor. Ik zie dat Sander het zwaar krijgt, dan zie ik dat René ook geëmotioneerd is door de prachtige woorden van zijn zoon….shit…..ik krijg een kikker in mijn keel, mijn ogen worden wat nattig. Dit hoort er niet bij. Ik slik, slik nog een keertje. Niet genoeg om door te gaan en te doen alsof er niets aan de hand is. En ja hoor met mij pinken nog meerdere een traantje weg en zijn blij dat er een rustmomentje in de speech is om bij te komen.
Broer Dennis heeft mij gelukkig een paar goede leuke verhalen verteld en wanneer ik deze vertel kan iedereen hier smakelijk om lachen.

Hier op Ibiza geven jullie elkaar het Ja woord.
Hier starten jullie als meneer en mevrouw Zinsmeester.
In het bijzijn van jullie kinderen, moeder en lieve vrienden.
Door te trouwen bevestigen jullie dit onvoorwaardelijk aan elkaar.  Jullie  geven ook een signaal naar  jullie kinderen uit voorgaande relaties dat het leven nu stabiel is en dat jullie hun willen laten weten  dat zij volledig geaccepteerd zijn en dat zij altijd op jullie twee kunnen terugvallen mocht dat nodig zijn. Met de zandceremonie geven we hier nog eens extra aandacht.
Ik verspreek mij en dit heeft als gevolg dat iedereen het uitgiert van het lachen.
Met veel lachen is jullie verbondenheid gestart op Ibiza. Wat een heerlijk gezin zijn jullie.
Ik wens jullie heel veel geluk en genietmomentjes!
 

Deel dit bericht: