Aan het einde en nog iets verder

Geplaatst op 27-01-2020

Mijn auto parkeer ik op de laatste plek van de parkeerplaats bij het Zwarte pad. En vandaar moet ik nog een groot stuk over het strand lopen, verder dan de catamarans, verder dan het naaktstrand, ook nog verder dan de grote strandtent Naturel.
Vandaag heb ik een bruiloft die op het strand  in Scheveningen is. Bij ‘Het Puntje’.
De zon schijnt op mijn bol en ik loop met mijn rode koffertje over het zachte strand.  

Klinkt als een begin van een mooi sprookje.
Zodat je denkt, ja dat zou ik ook eens moeten doen…iets verder gaan dan het gebruikelijke, want dan gebeuren er mooie dingen.
Na een tijdje door dat zachte zand te lopen begin ik een beetje te twijfelen of ik wel goed loop….

dan komt er ineens een mooie naakte man vanuit de zee over het strand mij schuin voorbij lopen.

Ik schrik heel even, meer van zijn schoonheid dan naaktheid.

Ik weet wel gelijk dat ik goed loop want waar ik wezen moet  is voorbij het naaktstrand.
Mooi begin van de dag.
Bij de strandtent aangekomen is de bruidegom bezig met de laatste installatie voor de video. Dit bruidspaar heeft er voor gekozen hun bruiloft klein en intiem te houden. Het prieel is prachtig versierd met mooie grote zonnebloemen. De dresscode is wit met spijkerstof. 

Ook ik heb mij hieraan gehouden.
Langzaam druppelen de gasten binnen. Vrij plotseling wordt de lucht lelijk donker en iedereen vreest dat er een flinke bui gaat komen. Toch waait dit over en het zonnetje komt  weer en zien we in de verte de bruid met haar vader en twee bruidsmeisjes over het strand aan komen lopen. Heel langzaam schrijdt ze dichterbij alle genodigden gaan bij de ingang staan.

Daar wordt zij rijkelijk omarmt, gekust en geknuffeld.

We lopen naar het gereserveerd stukje en ik start met de ceremonie.

Lieve Daphne en Jeroen……
Soms komt er een pareltje op mijn pad. En lieve Daphne daar ben jij er eentje van!

Jeroen weet dat al sinds de eerste keer dat hij jou goed in je ogen keek.

Sinds die keer heb jij hem voorgoed veranderd.

Jij hebt hem liefde laten proeven!

Jij laat liefde proeven.

Niet iedereen ziet dat,

niet iedereen merkt dat

…..een enkeling wel.

Zij weten dat het leven mooi kan zijn.

Deel dit bericht: