Zandceremonie Ibiza

Geplaatst op 10-11-2017

Het Ja woord is al uitgesproken
Echter….we zijn nog niet klaar.
Deze bruid en bruidegom hebben uit eerdere relaties allebei een zoon en een dochter.
Het leven zal vanaf vandaag nog meer verbonden zijn want allemaal hebben ze er een nieuw familielid erbij  gekregen.
De zandceremonie symboliseert deze nieuwe start van dit gezin .
 Alle familieleden hebben een eigen kleurtje zand in een flesje gekregen. En om de beurt mag iedereen een beetje zand in de fles gieten. Ze komen allemaal rondom de tafel staan.
Daar staat een grotere fles. Dezelfde fles waar Marianne en René hun trouwkaart in verstuurd hebben.

Op deze fles staan de namen Marianne en René, 1 juli2017 gegraveerd in de contouren van het eiland Ibiza. n is gevuld al een beetje gevuld met het zand van Ibiza.
 Als eerste mag René. René giet bescheiden wat zand in de fles.
Gevolgd door zijn bruid  Marianne die een stuk enthousiaster haar zand op zijn zand laat vloeien. Cindy, de dochter van Marianne heeft ze het eerst samen ontmoet dus zij mag wat van haar zand erbij doen. Ook zij kan niet wachten om haar zand er in te laten vloeien.
Daarna volgen stuk voor stuk de andere kinderen.  Jascha laat giechelend haar zand over de rest van het zand vloeien, Sander, doet het rustig  zoals zijn vader en Danny neemt de tijd, kijkt ondeugend naar de gasten en doet het met stijl en. En dan gaan ze los.  Iedereen wil het flesje leeggooien in de grote fles. En net zoals in het echte leven gaat er ook wel eens iets over de rand. Allemaal zijn ze heel graag lid van deze nieuwe familie en het zand zit binnen no-time in de fles. De fles is een vrolijke mengeling van diverse kleuren. En een mooie herinnering aan deze prachtige dag op Ibiza waar René Marianne elkaar het Jawoord hebbe gegeven. Wat een prachtige dag

Deel dit bericht: