Boek voor stellen

Met het boek voor stellen van ‘Yes ik wil’ laat je stellen allerlei leuke opdrachten uitvoeren. Dit werkboek is ideaal om cadeau te geven, want zij hebben hier nog lang plezier van! Hierin zetten zij de liefde die ze hebben voor elkaar op papier door verschillende vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar het boek?

Bestel direct

Een boek vol opdrachten bestellen voor stellen

Heeft je beste vriend of vriendin net een nieuwe vlam aan de haak geslagen en zijn zij elkaar nog volop aan het ontdekken? Dan is de Love Journal ideaal om cadeau te geven! Maar ook wanneer je graag je eigen gedachten en gevoelens wilt ordenen binnen je relatie is dit boek voor stellen geschikt. Dit boek staat vol met allerlei opdrachten om stellen te helpen hun liefde voor elkaar en gedachten op papier te zetten. Door de opdrachten uit te voeren en de vragen te beantwoorden, worden zij geholpen om op creatieve wijze hun gevoelens om te zetten naar woorden. Dit varieert van leuke en luchtige vragen tot pittige en lastige vragen.

Vraag naar meer informatie

Bestel de Love Journal heel eenvoudig online bij ‘Yes ik wil’. Zou je graag meer willen weten over het boek dat je cadeau doet aan stellen? Stuur dan gerust een e-mail naar info@yesikwil.nl krijg antwoord op de vragen die je hebt. Wanneer je dit werkboek wilt, plaats je eenvoudig online een bestelling of neem je contact op.