Datingspel met passie

Bij ‘Yes ik wil’ bieden we de DatingBox aan: een datingspel met passie! Breek het ijs tijdens een leuke avond met jouw date en leer elkaar beter kennen door verschillende vragen te beantwoorden. Tijdens dit datingspel hebben jullie genoeg spannende gesprekstof. Met de DatingBox van ‘Yes ik wil’ gaan jullie gegarandeerd een spannende avond vol passie te tegemoet!

Dit datingspel met passie laat jou spannende vragen stellen aan je date

Een stroef gesprek wil je natuurlijk vermijden tijdens een date. Bestel daarom het datingspel de DatingBox en stel vragen die intiem of vol passie zijn. De DatingBox bestaat uit 140 kaarten waar unieke vragen op staan uit vier verschillende categorieën. Elke categorie heeft 35 kaarten. De categorieën binnen dit datingspel met passie zijn onderverdeeld in kleuren, namelijk:

  • Rood: een passievraag
  • Geel: een intieme vraag
  • Turquoise: een gezellige vraag
  • Paars: een gevaarlijke vraag

Bestel het spel en ga een onvergetelijke date tegemoet

Wil jij ook wel wat spanning en sensatie tijdens jouw date? Koop dit datingspel met passie en je komt geheid achter leuke feitjes van elkaar. Dit spel is ook ideaal om je partner beter te leren kennen. Heb je nog vragen over dit datingspel met passie? Stuur dan een e-mail naar info@yesikwil.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.