Gevaarlijke vragen voor koppels

Voeg wat spanning en sensatie toe aan een avond met jouw partner door de gevaarlijke vragen voor koppels te stellen van ons datingspel. Met de DatingBox van ‘Yes ik wil’ kom je ontzettend veel over elkaar te weten. Zelfs die vragen waar je altijd zo nieuwsgierig naar bent!

Dit datingspel biedt gevaarlijke vragen voor koppels

De DatingBox bestaat uit 100 kaarten met verschillende vragen. Al die vragen zijn onder te verdelen in vier verschillende categorieën die aan de kleur te herkennen zijn. Hierdoor heb je van alle vier de kleuren 25 kaarten. Ga je voor rood, dan krijg je een passievolle vraag die je kunt stellen. Geel is een intieme en turquoise is een gezellige vraag. Ga voor de kleur paars en je vind gevaarlijke vragen voor koppels die de spanningen hoog op laten lopen.

Bestel het spel vandaag nog

De DatingBox van ‘Yes ik wil’ bestel je eenvoudig online. Hiermee ga je een fantastische avond tegemoet waarbij je veel te weten komt over je wederhelft. Heb je nog vragen over het spel met gevaarlijke vragen voor koppels? Of wil je meer weten over het bestellen van het intieme datingspel? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@yesikwil.nl.