Wie kan jullie dag nog mooier maken

Elke keer opnieuw komen er pareltjes op mijn pad. Er is zoveel diversiteit aan leveranciers.
Met veel liefde heb ik één of meerdere bruiloft met hun mogen werken. Samen doen wij allemaal ons best  om jullie bruiloft uniek te maken. 
Ik heb ze zien schitteren in hun vakmanschap. Graag deel ik er een paar van deze parels met jullie. 
Als je meer van ze wilt weten klik dan op hun naam en dan kom je bij de webstie. 

 

il Berretto

koffiebeleving op locatie
Een huwelijk draait om liefde en aandacht. Il Berretto’s ambachtelijke Italiaanse koffie heeft diezelfde ingrediënten. Onze barista’s zorgen voor de ultieme koffiebeleving op locatie. Dat begint met de stijlvolle mobiele espressobar van waaruit wij serveren. Hoort u het veelbelovende geluid van de versgemalen espressobonen? Ruikt u het aroma dat ontsnapt wanneer het water onder de juiste druk zijn weg vindt door de perfecte maling? En tenslotte het zorgvuldige proeven; nootachtig, bloemig, chocolade? De smaakexplosie is niet in woorden te vangen. Het resultaat wel: een tevreden glimlach bij uw gasten.

il Berretto wenst u een onvergetelijke trouwdag en een leven vol goede koffie!

 

 

Fotograaf Paul Barendregt

Voordat iemand een mooi fotomomentje ziet heeft Paul deze al vastgelegd.
Paul is een topfotograaf en een aangename kerel. Je voelt je snel op je gemak  bij hem en binnen no time heb je al niet meer door dat hij rondloopt en foto's maakt. Daardoor zijn de foto's zo puur.
Klik maar eens op zijn naam hierboven en dan zie je wat voor mooie foto's  hij gemaakt heeft.
Ik ben fan van Paul! Een absolute aanrader!

 

 

Act Of Travel

Een huwelijksreis kan vele vormen aannemen. Bij Act of Travel begrijpen we als geen ander dat waar u ook heen gaat, uw huwelijksreis de reis van uw leven moet zijn. Onze travel designers maken graag een reisvoorstel aan de hand van uw voorkeuren, waarin zij exclusieve accommodaties combineren met bijzondere belevingen. Laat ons het uitzoekwerk doen zodat u zich kan focussen op de grote dag! Neem contact met ons op via connect@act-of-travel.com of vul een aanvraagformulier aan op www.act-of-travel.com/contact .

 

Suits at Sea

Unieke trouwpakken op maat in de ManCave van suitsatsea.nl
​Voor jou als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Als Style Artist met 12 jaar ervaring in maatkleding én 100% tevredenheid onder mijn klanten, ben ik mij daar als geen ander van bewust! Vandaar dat je persoonlijk style advies krijgt – waarbij we samen goed kijken naar jouw kleurtype, jouw postuur en jouw persoonlijkheid – om zo een trouwpak te maken die bij jou als persoon, het thema én de bruid past.

 

 

Wedding Video Ibiza

Voor prachtige video's op het eiland Ibiza moet je echt bij Tomas Toonder zijn.
Wat maakt hij prachtige video's van bruiloften.
Soms samen met zijn vriendin Sascha Vos de Weal van Tanit Wedding Films
Twee keer hebben wij samen op dezelfde bruiloft gestaan en dit zijn de resultaten. Geweldig!
Van de bruiloft van  Nicole & Pierre https://vimeo.com/233212469
En de bruiloft van Floor en Kevin https://vimeo.com/244826965
 

Treasure-box

"Gaat u trouwen? Bent u uitgenodigd voor een bruiloft?
Treasure-box maakt ook producten speciaal voor deze gelegenheid. U heeft waarschijnlijk al ringen uitgezocht. Maar heeft u ook al aan een ringendoosje gedacht? Ik maak graag een uniek exemplaar naar uw wensen. U kunt een van de ringendoosjes op mijn website uitkiezen, of u gebruikt ze als inspiratie voor uw eigen doosje. Ik help u hier graag bij!
Uiteraard worden de ringendoosjes precies passend gemaakt voor de trouwringen.
Verder kan ieder doosje voorzien worden van een persoonlijke gravure. Zo wordt het ringendoosje een mooie herinnering aan een speciaal moment.
Mooi voor jezelf, maar ook mooi om cadeau te geven!
Maar naast een ringendoosje kunt u ook denken aan enveloppenkisten, cadeaudozen, herinneringskistjes, fotolijstjes en kaarthouders.
Als u nog andere wensen heeft, dan hoor ik het graag!
Treasure-box: Designed & Handmade in NL"

 

 

The Mad Hatter

Met deze heerlijke te gekke hoedenmaker wordt alles tijdens uw partij een stukje gekker. Hij verwondert de gasten met gesprek en gelach, een grapje een raadsel, hallo of gedag. Met aangenaam gebaar, met mijn hoed en lang rood haar. Brengt hij de mensen zowaar, een stukje dichter bij elkaar. Een warm en surrealistische geest , de Mad Hatter maakt van een feestje een feest. Door dazig gebrabbel kan je niet om hem heen en tovert hij  een lach op het gezicht van iedereen.

 

Haa Gebak

De taarten van Hilly zijn prachtig, nét even anders en super lekker.
Een taart voor je lief
Een taart voor je kind
Een taart voor een ieder
Die je om op te eten vindt

 

 

Elisabeth Van Lent Photography

Fine Art Bruidsfotograaf , heeft een sprekende natuurlijke stijl die de intiemste details en de mooiste momenten van jullie dag op een romantische manier vastlegt.
Met natuurlijk licht maakt ze lichte, romantische en tijdloze beelden.
Ze houdt vooral van die bruiloften waar het koppel volledig hun eigen ding doet, en hun verhaal laat zien door middel van de ceremonie en de styling van de dag

 

 

Firts love Ibiza Wedding

Altijd op Ibiza willen trouwen? Maar bang dat het zo veel organisatie is, dat het niet lukt?
Kijk eens bij First Love Ibiza Wedding. Met heel passie organiseren zij alles voor jullie van A tot Z. Timo kent het eiland als zijn broekzak en heel veel mensen op Ibiza. Geen wens is te gek voor hem. Celine is zijn rechterhand. Na een gesprek voelt het alsof je haar al jaren lang kent. Zij heeft heel snel door wat jullie wensen zijn en samen met Timo maken zij jullie dromen waar.
Geen stress en heel veel genieten! Let's say Yes op Ibiza!
Ook hier geldt, klik op de naam hierboven en je komt op hun site.