Logboek voor stellen

Wil jij bij ‘Yes ik wil’ een logboekboek voor stellen kopen als origineel cadeau? Of wil je zelf met je partner op een leuke en creatieve manier de liefde voor elkaar op papier zetten? Met The Love Journal kan het stel hun liefde en gedachten over die ander in woorden opschrijven in een logboek.

Benieuwd naar het boek?

Bestel direct

Door een logboekboek voor stellen te kopen zet je de liefde voor elkaar op papier

The Love Journal is een logboek voor stellen dat je kunt kopen bij ‘Yes ik wil’. Dit boek bestaat uit allerlei opdrachten waarmee je op unieke wijze de liefde aan elkaar verklaart, maar ook gedachten over de ander in woorden omzet. De opdrachten die erin staan zijn soms luchtig en oppervlakkig, maar er staan ook enkele pittige en lastige opdrachten tussen. Hiermee creëer je meer diepte in je relatie en kom je tot de kern van elkaar. Sommige opdrachten zijn gewoon leuk om uit te voeren, waardoor je straks een grappig stukje op papier zet over je partner.

Bestel een logboek online

Wil je voor jezelf en je partner graag een logboek kopen of andere stellen een trouwboek cadeau doen? Bestel de Love Journal dan direct! Mocht je nog vragen hebben over het kopen van een logboek voor stellen, neem dan contact op en stuur een e-mail naar info@yesikwil.nl.