Wie kan jullie dag nog mooier maken

Elke keer opnieuw komen er pareltjes op mijn pad. Er is zoveel diversiteit aan leveranciers.
Met veel liefde heb ik één of meerdere bruiloft met hun mogen werken. Samen doen wij allemaal ons best  om jullie bruiloft uniek te maken. 
Ik heb ze zien schitteren in hun vakmanschap. Graag deel ik er een paar van deze parels met jullie. 
 

Suits at Sea

Unieke trouwpakken op maat in de ManCave van suitsatsea.nl
​Voor jou als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Als Style Artist met 12 jaar ervaring in maatkleding én 100% tevredenheid onder mijn klanten, ben ik mij daar als geen ander van bewust! Vandaar dat je persoonlijk style advies krijgt – waarbij we samen goed kijken naar jouw kleurtype, jouw postuur en jouw persoonlijkheid – om zo een trouwpak te maken die bij jou als persoon, het thema én de bruid past.

 

Wedding Video Ibiza

Voor prachtige video's op het eiland Ibiza moet je echt bij Tomas Toonder zijn.
Wat maakt hij prachtige video's van bruiloften.
Soms samen met zijn vriendin Sascha Vos de Weal van Tanit Wedding Films
Twee keer hebben wij samen op dezelfde bruiloft gestaan en dit zijn de resultaten. Geweldig!
Van de bruiloft van  Nicole & Pierre https://vimeo.com/233212469
En de bruiloft van Floor en Kevin https://vimeo.com/244826965

 

Martijn van Bruiloftsfilm

brengt elke liefdesverhaal tot leven in een trouwfilm waarin mooie woorden in combinatie met cinematische beelden zorgen voor een film die je raakt.
Willen jullie zelf ervaren waarom een bruiloftsfilm absoluut de moeite waard is?
Bekijk dan de trouwfilms die hij gemaakt heeft op https://bruiloftsfilm.nl/trouwfilms


 

Treasure-box

"Gaat u trouwen? Bent u uitgenodigd voor een bruiloft?
Treasure-box maakt ook producten speciaal voor deze gelegenheid. U heeft waarschijnlijk al ringen uitgezocht. Maar heeft u ook al aan een ringendoosje gedacht? Ik maak graag een uniek exemplaar naar uw wensen. U kunt een van de ringendoosjes op mijn website uitkiezen, of u gebruikt ze als inspiratie voor uw eigen doosje. Ik help u hier graag bij!
Uiteraard worden de ringendoosjes precies passend gemaakt voor de trouwringen.
Verder kan ieder doosje voorzien worden van een persoonlijke gravure. Zo wordt het ringendoosje een mooie herinnering aan een speciaal moment.
Mooi voor jezelf, maar ook mooi om cadeau te geven!
Maar naast een ringendoosje kunt u ook denken aan enveloppenkisten, cadeaudozen, herinneringskistjes, fotolijstjes en kaarthouders.
Als u nog andere wensen heeft, dan hoor ik het graag!
Treasure-box: Designed & Handmade in NL"

 

The Mad Hatter

Met deze heerlijke te gekke hoedenmaker wordt alles tijdens uw partij een stukje gekker. Hij verwondert de gasten met gesprek en gelach, een grapje een raadsel, hallo of gedag. Met aangenaam gebaar, met mijn hoed en lang rood haar. Brengt hij de mensen zowaar, een stukje dichter bij elkaar. Een warm en surrealistische geest , de Mad Hatter maakt van een feestje een feest. Door dazig gebrabbel kan je niet om hem heen en tovert hij  een lach op het gezicht van iedereen.

 

Haa Gebak

De taarten van Hilly zijn prachtig, nét even anders en super lekker.
Een taart voor je lief
Een taart voor je kind
Een taart voor een ieder
Die je om op te eten vindt

 

Elisabeth Van Lent Photography

Fine Art Bruidsfotograaf , heeft een sprekende natuurlijke stijl die de intiemste details en de mooiste momenten van jullie dag op een romantische manier vastlegt.
Met natuurlijk licht maakt ze lichte, romantische en tijdloze beelden.
Ze houdt vooral van die bruiloften waar het koppel volledig hun eigen ding doet, en hun verhaal laat zien door middel van de ceremonie en de styling van de dag

 

Fotograaf Paul Barendregt

Voordat iemand een mooi fotomomentje ziet heeft Paul deze al vastgelegd.
Paul is een topfotograaf en een aangename kerel. Je voelt je snel op je gemak  bij hem en binnen no time heb je al niet meer door dat hij rondloopt en foto's maakt. Daardoor zijn de foto's zo puur.
Klik maar eens op zijn naam hierboven en dan zie je wat voor mooie foto's  hij gemaakt heeft.
 Ik ben fan van Paul! Een absolute aanrader!

 

Firts love Ibiza Wedding

Altijd op Ibiza willen trouwen? Maar bang dat het zo veel organisatie is, dat het niet lukt?
Kijk eens bij First Love Ibiza Wedding. Met heel passie organiseren zij alles voor jullie van A tot Z. Timo kent het eiland als zijn broekzak en heel veel mensen op Ibiza. Geen wens is te gek voor hem. Celine is zijn rechterhand. Na een gesprek voelt het alsof je haar al jaren lang kent. Zij heeft heel snel door wat jullie wensen zijn en samen met Timo maken zij jullie dromen waar.
Geen stress en heel veel genieten! Let's say Yes op Ibiza!
Ook hier geldt, klik op de naam hierboven en je komt op hun site.


Weddingteam

Als jullie gaan trouwen komt er heel veel kijken. Soms weet je gewoon niet meer waar je het zoeken moet. Daar is een oplossing voor gevonden!
Een groep enthousiaste ondernemers hebben de hoofden bij elkaar gestoken en 'The Wedding Team' opgezet. Op deze site zie je alles wat je nodig hebt bij elkaar.
En we zijn volop bezig om op 3 november en te gekke beurs neer te zetten in 't Manneke in Berkel en Rodenrijs. Schrijf dit alvast in jouw agenda !