Referenties

SABRINA & SANDER
In augustus 2017 heb je ons ceremonieel getrouwd. Dat was een prachtige dag, des te mooier gemaakt door jouw mooie toespraak.
Via via werd je ons aangeraden als ceremonieel spreekster voor onze bruiloft en we namen contact met je op.
Het e-mail contact waar het mee begon verliep meteen hartelijk en tijdens onze eerste ontmoeting met jou bleek wat een liefdevol, enthousiast persoon je bent. We kletsten wat over koetjes en kalfjes, wij vertelden over hoe we onze bruiloft voor ogen zagen en jij liet ons zien wat je doet en hoe je te werk gaat.
Aan het einde van dat gesprek zei je: "Denk er maar even rustig over na en laat het maar weten als jullie hebben besloten of je mij als spreekster wil op de bruiloft." Sander keek mij aan, ik keek Sander aan en met één lach was het duidelijk. We hadden geen bedenktijd nodig: we wilden jou!
Toen begon het balletje te rollen. We kregen een vragenlijst toegestuurd per e-mail, die we afzonderlijk van elkaar moesten invullen. 
De vragen op de lijst lieten ons nadenken over onze liefde en wat we zo bijzonder vinden aan elkaar. Sommige vragen waren makkelijk te beantwoorden, voor andere hadden wat meer tijd nodig om de juiste woorden te vinden.
Maar niet alleen wijzelf werden werden aan het denken gezet. Onze familie werd er ook bij betrokken. Je belde ze op en bracht mooie, lieve woorden bij ze naar boven.
Als hun woorden en de onze, bracht jij samen in een toespraak die, zoals jij zo mooi zei: "zorgt voor een lach en een traan. Maar vooral een lach hoor!"En gelachen werd er. Door ons en door de mensen waar wij het meest van houden, die bij de ceremonie aanwezig mochten zijn. Herkenbare momenten en fijne herinneringen maakten allerlei emoties  van geluk los.En ondanks het voornemen niet te huilen, was ik toch blij dat onze ceremoniemeester nog snel een pakje zakdoekjes in de zitting van ons trouwbankje had gepropt. Ze bleken van nut.
Zelfs onze stoere vaders pinkten stiekem een traantje weg.
Van te voren en tijdens de ceremonie denk je: deze momenten zal ik nooit vergeten. Maar toch vervagen ze, naarmate de tijd verstrijkt, al die mooie gesproken woorden in je hoofd. Daarom zijn we zo blij dat je de toespraak voor ons in een boekje hebt gezet! 
Met wat foto's van onze dag erbij heb je er een geheel van gemaakt dat ons meteen terug brengt naar de ceremonie. Zo blijft het voor altijd vers in ons geheugen.
Nogmaals bedankt, lieve Yolanda, voor jouw grote bijdrage aan het begin van ons sprookje.
Jouw manier van spreken bracht de liefde over van iedereen die tijdens de ceremonie aanwezig was.

And they lived happily ever after.

ESTHER & MARC
Yolanda mag zich met recht dé leukste Babs van Nederland noemen! Voor vrienden en familie, die dachten dat ze gewoon op een leuk feestje waren , wilden wij plotseling trouwen. Voor iedereen een verrassing, geen ceremoniemeester dus. Geen probleem Yolanda plande alles terwijl ze als een kameleon tussen onze gasten begaf. Tot het laatste moment met ideeën komend om onze surprise nog leuker te maken. Zich constant inlevend. Voor de gasten maar vooral voor ons zelf. Want wat een ervaring heeft deze lieve vrouw! Onze zoons speelden dankzij haar een perfecte rol. Niet lullig of gezocht maar passend bij twee stoeren jongens van 15 en 12. Wij waren niet blind vanwege alle indrukken want ook onze gasten vonden het geweldig. Kortom Yolanda voor als je op een indrukwekkende manier trouwen wilt."


TIM & SHERN
We bezochten de trouwbeurs in het manneke en daar stond Yolanda met veel energie over haar werk te vertellen! En we wisten meteen dat Yolanda onze babs moest worden! Wat een waanzinnige tijd hebben we met Yolanda gehad! Het voelde vanaf het eerste moment goed! Yolanda is een liefdevolle vrouw met passie voor haar werk. Ze heeft onze trouwdag een extra goud randje gegeven! Dank je wel lieve Yolanda!

 

MIRELLA & BART
Het was de mooiste ervaring uit ons leven, de telefoongesprekken was alsof we elkaar al jaren kenden, het voelde enorm vertrouwd, de dag zelf was voor onszelf besproken dat we het spontaan wilden houden, yolande een zeer lieve zachte vrouw die voor ons ter plekke nog even alles regelde zodat ons moment speciaal was.. De ceremonie was voor ons prachtig en met humor.. Yolande hielp zelfs nog mee met het regelen van de felicitaties en het proosten en snijden van de taart.. Het was geweldig om haar erbij te hebben, dankzij haar was het voor ons echt de mooiste dag in ons leven! Kortom een geweldige vrouw voor je trouw!

 

BERND & RENEE
Geweldige vrouw, en domweg een geweldige BABS!
Yolanda maakte onze dag onvergetelijk en haar werkwijze heeft tot een prachtige speech geleid.
Yolanda is een BABS waardoor je blij wordt dat je voor de BABS optie hebt gekozen.

ANGELIQUE & ED
"Dat onze dag zo onvergetelijk zou worden hebben wij zeker te danken aan Yolanda. Onze wens om al onze kinderen te laten getuigen werd op zeer leuke en creatieve manier mogelijk gemaakt. De tijd en aandacht die Yolanda aan ons heeft besteed hebben wij als zeer prettig ervaren nooit was er iets te veel, steeds werd er meer bijgeschaafd, op de dag zelf hebben wij nog iets moeten veranderen en dan is het zeer prettig als er iemand is die dit op een creatieve manier in goede banen leid. En als extra cadeau een prachtig boekje met foto's en de speech die Yolanda persoonlijk voor ons had gemaakt een super leuk aandenken. Met recht de leukste babs.
Liefs Angelique en Ed"


 

MARIANNE & RENÉ
Yolanda heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt.
 Ze kwam met leuke ideeën welke we mochten gebruiken als we dat wilden. Zoals 't zandritueel om om samengestelde gezin er in te betrekken.
Toen bij onze dochter d’r pols corsage kapot ging heeft ze geholpen alles weer mooi te maken .
Ze heeft er echt veel tijd in gestoken om naar ons verhaal te luisteren en ook beste vrienden / vrienden familie benaderd om een onvergetelijke toespraak te maken Nooit saai met een grap en een grol met emotie, werkelijk iedereen heeft met een traan in z’n ogen van ontroering gezeten. Iedereen die er bij was zei dit was de mooiste bruiloft ooit! Dat kwam mede door haar persoonlijke toespraak waar ook de gasten in betrokken. Werkelijk iedereen heeft ademloos zitten luisteren van begin tot einde .
Dus wil je dat het een onvergetelijke dag word als bruidspaar maar ook voor de gasten dan kan je echt op Yolanda vertrouwen . Echt te gek voor iedereen aan te raden.

DAPHNE & JEROEN
Lieve Yolanda,
Daphne en ik waren op zoek naar een bijzonder persoon die ons ceremonieel wilde trouwen.
Na veel speurtochten via internet kwamen we op jouw website en Daphne was gelijk super enthousiast.
Dit is wat zij zocht ! Vol overtuiging zei ze tegen mij : “ Dit is haar !”
Telefonisch contact met je opgenomen en een kennismakingsafspraak bij ons thuis gemaakt.
Vanaf het eerste moment was de klik daar en konden we niet wachten om ons verhaal aan jou te vertellen.
Hier ben jij uitgebreid mee aan de slag gegaan en tussendoor hebben we veelvuldig contact gehad.
Daarbij gaf je ook hele leuk tips en weetjes en bracht je ons ook in contact met een goede videograaf 
We hebben uiteindelijk gekozen om het zelf te doen, omdat we via de foto’s / video’s van gasten perfect die ongedwongen intieme sfeer kregen waar we zo van houden.
Waar ik vooral van hou is dat je duidelijk bent en tegelijkertijd warm en empatisch. 
Met deze combinatie heb je voor ons een onvergetelijk moment gecreëerd op deze speciale dag. 
Dus lieve Yolanda, namens Daphne en mij hartstikke bedankt voor je goede zorg, je warme hart en je dedicatie om onze bruiloft bijzonder te maken.
Liefs,  Daphne & Jeroen

(SCHOON) OUDERS DAPHNE EN JEROEN
Wij willen je heel hartelijk danken voor de mooie toespraak op het huwelijk van Daphne en Jeroen in Scheveningen.
Wij zijn trots op zo’n mooie dag op 7 september jl. Jij was daar een hele GROTE toevoeging bij.
Je deed het zo warm, mooi en liefdevol.
Je mag trots zijn op jezelf. Dit is een gave om je zo te kunnen inleven en verwoorden hoe mensen bij jou overkomen.
Groeten  (schoon)ouders Daphne en Jeroen

 


PIERRE & NICOLE
Yes Ik wil.... dat antwoord gaven Pierre en ik aan elkaar op Ibiza op 4 september 2017.... Ja onze eigen Babs was erbij. Onze weddingplanner Timo van FirstLoveIbiza refereerde naar Yolanda. Eerste contact gelegd via de telefoon en al snel bleek dat de "Klik" er was tussen mij en Yolanda. Grappige en serieuze vragen moeten beantwoorden worden waar onze Yolanda dan een een mooie lezing van kon maken. Yolanda kwam gezellig bij ons aan de keukentafel zitten en allerlei zaken besproken konden worden. Alle tijd werd er voor uitgetrokken.
Zo was t ook; wat een mooie speech met een gezonde dosis humor want daar zijn wij een voorstander van. Helemaal naar Ibiza gevlogen om onze dag tot een geweldige dag te maken. Elke seconde genoten van het begin tot aan het eind.
Yolanda is ook op onze eigen verzoek lekker blijven doorfeesten met ons. Echt een topper ! Voor alle bruidsparen in spe ....twijfel niet langer .....kies gewoon de beste en dat is onze Yolanda
Lieve groet Pierre en Nicole

 

BART & XUAN
"Wat we van tevoren verwachtte was een informele ceremonie toespraak die op ons was toegespitst en waar familie en vrienden de details konden herkennen.
Nou dat was boven verwachting goed gelukt, Yolanda nam ruime tijd in beslag tijdens de voorbereiding om niet alleen ons, maar ook een paar familieleden en vrienden te bevragen over ons en of ze leuke anekdotes kenden.
De toesprak was heel persoonlijk met ontroerende momenten maar ook echt gelachen om grappige verhalen uit het verleden.
Yolanda heeft het prachtig gedaan en we raden aankomende bruidsparen aan om op zijn minst een gesprek met haar te voeren."
Groet Bart en Xuan

 

KEVIN & FLOOR
Hey Yolanda,
Wij zijn inmiddels een beetje uit de wedding bubbel en weer in rustig vaarwater terecht gekomen.
Via deze weg willen wij jou nogmaals heel erg bedanken! Wij kijken terug op een fantastische dag, mede door de leuke en mooie woorden van jou, ondanks de wat karige aanleveringen van informatie van onze kant.
Wij zullen onze dag zeker niet meer snel vergeten.
Wij wensen jou het allerbeste en wellicht zien we elkaar nog eens!
Heel veel liefs,
Kevin & Floor

 

EVELINE & BARRY
NIet alleen wij maar ook onze gasten vonden de ceremonie super, waar Yolanda met haar warme persoonlijkheid en mooie woorden natuurlijk een grote rol in heeft gespeeld. Yolanda: nogmaals bedankt en succes!