Relatiespel met unieke vragen

Wanneer je jouw partner écht wilt leren kennen, bestel je een relatiespel dat bomvol unieke vragen zit. Zo een spel vind je bij ‘Yes ik wil’. Onze DatingBox zorgt ervoor dat jij de meest uiteenlopende vragen stelt aan jouw liefje waar je wellicht altijd al antwoord op had willen hebben.

Een relatiespel vol met spannende, intieme en unieke vragen

Over je partner weet je vast al erg veel, maar er is ook genoeg nieuwe informatie. Door samen het relatiespel te spelen, stel je unieke vragen aan elkaar waarmee je goed de diepte in kunt. De vragen lopen uiteen en kunnen gezellig zijn, maar ook behoorlijk intiem. Zo bestaat de DatingBox uit 100 verschillende kaartjes, onderverdeeld met vier categorieën. Er zijn 25 kaarten van iedere categorie en deze zijn:

  • Turquoise: hier staat een gezellige vraag op
  • Rood: hier staat een vraag vol passie op
  • Geel: hier staat een intieme vraag op
  • Paars: hier staat een gevaarlijke vraag op

Bemachtig het relatiespel

Zie jij het wel zitten om dit relatiespel te spelen met jouw partner en elkaar uniek vragen te stellen? Wij beloven dat je een fantastische avond tegemoet gaat waarbij je ontzettend veel over elkaar te weten komt. Bestel het spel eenvoudig online of neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@yesikwil.nl. Wist je dat we daarnaast ook de Love Journal aanbieden? Dit is een boek voor stellen waarmee je gedachten en gevoelens kunt ordenen.