Relatiespel met verschillende vragen

Zou jij graag een relatiespel willen spelen vol met vragen die je aan je partner kunt stellen? Met de DatingBox van ‘Yes ik wil’ speel je een spannend spelletje met vragen over je relatie, maar ook intieme vragen. Hoe goed ken jij jouw partner? Dit spel zorgt ervoor dat je dé vragen stelt die je anders misschien te spannend vindt om te vragen. Durf jij het aan?

Een relatiespel vol met intieme en spannende vragen

Wanneer je in een relatie zit, is het een goed idee om intieme vragen te stellen tijdens een spelletje, om helemaal los te komen en elkaar nóg beter te leren kennen. Ontdek de diepste verlangens van jouw partner of stel gevaarlijke vragen waarmee je tot de kern van elkaar komt. De vragen van dit relatiespel zorgen er dan ook voor dat je een hoop te weten komt over elkaar. In dit spelletje zitten 140 kaarten vol met vragen over jullie relatie. Op elk kaartje staan vier verschillende categorieën, aangegeven in een kleur. Ga je voor rood? Dan krijg je een passievraag. Bij geel een intieme vraag, turquoise een gezellige vraag en ga voor paars wanneer je een gevaarlijke vraag wilt stellen.

Bestel dit relatiespel online

Zijn jij en je partner klaar voor dit spannende relatiespel vol met pikante vragen? Bestel dit leuke spelletje en ga de diepte in met jouw relatie! Als je meer informatie over het spel wilt ontvangen, stuur je gerust een e-mail naar info@yesikwil.nl of vul je het contactformulier op de website in.