Trouwboek als cadeau

Een trouwboek kopen als cadeau voor het aanstaande bruidspaar is over het algemeen een zeer gewaardeerd cadeau voor een bruiloft. Een trouwboek, ook wel een dagboek, is dan ook het ultieme trouwcadeau waarmee het koppel leuke dingen over elkaar op papier kan zetten.

Benieuwd naar het boek?

Bestel direct

Een trouwboek bestellen als cadeau voor een bruiloft

Trouwen: het is de mooiste dag uit iemands leven. Dit bijzondere moment is fantastisch om mee te maken en natuurlijk wil je met een leuk cadeau komen voor het bruidspaar. Met een trouwboek geef je het perfecte cadeau. Daarom bestel je bij ‘Yes ik wil’ de Love Journal. Dit is een dagboek dat perfect dient als trouwcadeau. In dit boek staan diverse opdrachten voor het bruidspaar. Deze opdrachten helpt hen om hun liefde en gedachten over elkaar in woorden om te zetten. Wanneer je dit dagboek als trouwcadeau geeft, mogen zij al deze opdrachten uitvoeren. De meeste opdrachten zijn luchtig en leuk, maar soms zijn ze ook best pittig of lastig. Het koppel zal diep moeten nadenken, waardoor er verrassende en vooral leuke teksten op papier worden gezet.

Bestel dit originele trouwcadeau

Met dit trouwboek geef je een origineel en blijvend cadeau. Het dagboek als trouwcadeau zullen ze namelijk nog lang bewaren, om over een aantal jaar weer op te zoeken wat er over elkaar gezegd is. Deze mooie herinneringen zijn voor altijd vastgelegd. Bestel de Love Journal heel eenvoudig online. Heb je nog vragen over het trouwboek dat je als cadeau kan geven of over wat ‘Yes ik wil’ nog meer voor jou kan betekenen op het gebied van trouwen? Stuur dan een e-mail naar info@yesikwil.nl voor meer informatie