Vragenspel voor partners

Bij ‘Yes ik wil’ hebben we een vragenspel voor partners waarmee je elkaar de meest uiteenlopende vragen stelt. Dit zijn gezellige vragen én behoorlijk diepgaande vragen. Eén ding is zeker: dit spel is uitstekend om je partner beter te leren kennen. Bovendien zijn de vragen ook nog onderverdeeld in verschillende categorieën, wat het extra spannend maakt! Durf jij ze allemaal te stellen en te beantwoorden?

Een vragenspel voor partners met keuze uit verschillende categorieën

In ons assortiment vind je het spel DatingBox om je partner beter te leren kennen. Dit vragenspel voor partners is voorzien van 100 verschillende kaartjes. Op iedere kaart staan weer verrassende en unieke vragen en bovendien zijn ze onderverdeeld in vier categorieën. Iedere categorie heeft 35 kaarten. Zo is er een categorie rood, waar passievolle vragen op staan. Ook zijn er kaarten met de kleur turquoise, waar een gezellige vraag op staat. Kies geel wanneer je een intieme vraag wilt stellen of ga voor paars en stel een gevaarlijke vraag. Dit spel is de ultieme manier om je partner beter te leren kennen, aangezien er een hoop spannende vragen op staan waar je wellicht verrassende antwoorden op krijgt!

Leer jouw partner beter kennen en bestel het ultieme relatiespel

Wil jij dit spel aanschaffen om je partner beter te leren kennen? Met dit vragenspel voor partners ga je een bijzondere avond tegemoet waarmee je nóg meer over elkaar te weten komt. Bestel dit spel om je partner beter te leren kennen via de webshop en wij sturen hem binnen enkele werkdagen jouw kant op. Wil je graag meer weten over dit relatiespel voor partners? Stuur dan een e-mail naar info@yesikwil.nl.