Wedding book bestellen

Door een wedding book te bestellen, verras je het bruidspaar met een origineel cadeau. Dit boek, wat ook vaak een Love Journal wordt genoemd, kun je kopen bij ‘Yes ik wil’. Zoek je een origineel trouwcadeau voor het bruidspaar? Dan is het zeker een goed idee om een wedding book te bestellen en hen verschillende opdrachten uit te laten voeren!

Benieuwd naar het boek?

Bestel direct

Een wedding book bestellen als cadeau voor het bruidspaar

Door een Love Journal te kopen, geef je een origineel cadeau tijdens de bruiloft. Dit boek staat namelijk bomvol opdrachten die het bruidspaar moet uitvoeren. Deze opdrachten helpen om hun liefde en gedachten te uiten en op papier te zetten. Hierdoor ontstaat er een mooi werkboek vol gedachten over elkaar. Het boek heet de Love Journal en de opdrachten zijn zeer uiteenlopend. Wanneer je dit wedding book gaat bestellen, kunnen zij luchtige en leuke opdrachten maken. Daarnaast staan er in de Love Journal die je kunt kopen ook diverse pittige en lastige vragen. Hierdoor ontstaat er een boek vol met liefdesverklaringen dat altijd leuk is om terug te lezen!

De Love Journal online kopen

Wanneer je een wedding book wilt bestellen, doe je dit via ‘Yes ik wil’. Deze staat vol met opdrachten die ontzettend leuk zijn om uit te voeren. Bestel de Love Journal eenvoudig online. Heb je nog vragen over de Love Journal? Of zou je graag een trouwambtenaar willen inschakelen voor de bruiloft? Stuur dan een e-mail naar info@yesikwil.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen